2 Anys, 12 Coworkers i 24 Cupcakes!

 

Coworking MolletAvui, 20 de Gener de 2016, fa 2 anys que vam inaugurar en centre Mollet Coworking!

Gràcies a tots els autònoms, freelance, pymes i SL que heu cregut en el projecte, als companys que es van engrescar amb la idea, a la familia, amics i a tots els que vau estar presents a l’obertura així com a tots els companys d’oficina que avui fan possible, alegre, productiu i sobretot que fan realitat i plenen dia a dia amb la seva feina, el centre de coworking de Mollet del Vallès.

CUPCAKES NADIA: Amiga, cantant solista de grup Japonés White Noise, pastissera “de alto copete”! Si necessiteu cupcakes o pastissos personalitzats de Fondant, no dubteu a encarrgar-los a dulcecomouncupcake@gmail.com ó 651 944 790

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.