Jornades d’emprenedoria al Maresme: ENLAIRA’T

Les Jornades d’Emprenedoria Enlaira’t, organitzades pels ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià i gestionades per Laboratori 8-85, enceten la nova edició amb un format renovat, en el qual es pretén situar els participants a l’epicentre de les activitats.

L’11, 12 i 13 de maig seran tres dies intensos durant els quals territori i emprenedoria aniran acompanyats de la mà i en els què professionals de reconegut prestigi com en Joan Dausà o el Catedràtic d’Economia Financera Oriol Amat, posaran al seu abast les eines necessàries per donar suport a emprenedors i empresaris.
A més, al llarg del segon dia, dedicarem tota la jornada a workshops especialitzats on detectarem en quina fase vital es troba cada projecte i durem a terme activitats teorico-pràctiques amb mentors de la UOC, la Salle i de comunitats reconegudes com el BLE, Imagine, l’AIJEC i la PIMEC Maresme.
Serà, en definitiva, una jornada de treball intensa on ens centrarem a receptar aspirines (per posar remei a problemes reals) o vitamines (per facilitar eines i idees per resoldre els problemes).

No te les perdis!