Nova tarifa teletreballa i CONCILIA! 79€/mes

Ens volem solidaritzar amb la reactivació de la teva activitat, oferint-te la possibilitat de venir a treballar a una oficina completament equipada, amb conexió wifi per a les teves video-conferencies i moltes altres comoditats, entre elles, poder rendir al máxim durant les teves hores de feina i teletreball fora de les distraccions del domicili. Un equilibri entre la cura dels infants i la teva productivitat.

Per això, hem creat la nova tarifa CONCILIA, per només 79€/mes tot inclós, en la que podràs venir a treballar a l’espai de Mollet Cowork 2 dies a la setmana, triant entre dilluns-dimecres o dimarts-dijous.

També oferim la possibilitat, per aquelles parelles que teletreballen, de compartir la nostra tarifa habitual, que inclou un espai de treball els 5 dies de la setmana per 158€/mes. Podreu utilitzar la taula alternant els dies amb la vostra parella per tal de compaginar la cura dels infants amb hores productives de feina en una oficina professional, sense necessitat d’agafar el cotxe i teu poble, a Mollet del Vallès.

Degut a la situació excepcional ocasionada pel COVID, a banda de l’obligat compliment de totes les mesures de seguretat, disposem d’aforament limitat per aquestes tarifes, vigents inicialment durant els pròxims mesos de juny-juliol-agost 2020: RESERVA LA TEVA PLAÇA a hola@molletcoworking.com

 

Si vens d’altres poblacions del Vallès, les nostres oficines estan emplaçades a l’Avinguda Antoni Gaudi 71, amb aparcament gratuït a tot el carrer i amb parada de l’autocar Sagalès:

Linea Barcelona-Mollet del Vallès  (Barcelona – Montcada Reixach – La Llagosta – Santa Perpètua – Mollet del Vallès)

Linea Barcelona-Mollet del Vallès  (Barcelona – Mollet del Vallès – Parets – Lliça d’amunt – Lliça de Vall)

1 comment for “Nova tarifa teletreballa i CONCILIA! 79€/mes

  1. :/
    02/06/2021 at 20:05

    Ola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.