ESPAI DE TREBALL A COST 0€ durant el 1r any!

Si ets emprenedor, vols iniciar en breu un nou negoci i necessites oficina, a Mollet Coworking tenim espai de treball  a cost 0€ durant el 1r any!

Després de varis mesos de negociació amb l’Ajuntament de Mollet  del Vallès i EMFO (Empresa Municipal per la Formació i l’Ocupació) hem signat un conveni de col.laboració que té un gran avantatge per a tu, l’emprenedor. Plegats apostem fort per la creació de nous llocs de treball mitjançant l’autoocupació.

conveni col.laboració mollet coworking

¿Què em aconseguit?

4 espais de treball subvencionats en oficina compartida. Equipats amb taula i cadira, sala de reunions, conexió wifi d’alta velocitat, domiciliació de raó social al centre, suministraments i neteja inclosos.

Quant et costará?

Res. Disposaràs durant 12 mesos consecutius de la subvenció atorgada per L’Ajuntament que, et permetrà iniciar el teu negoci sense costos fixes d’oficina durant el primer any. L’Ajuntament subvenciona el cost de la teva estancia que correspon a 131, 89€/mes, durant els 12 mesos que dura el conveni.

 

 Què has de fer per aconseguir la teva plaça a cost 0€ ?

  1. Corre a EMFO (Carrer de la Riera 7, Mollet del Vallès, telf. 93 570 51 60) a cumplimentar el document de sol.licitud oficial i presenta’l allà mateix. Recorda que només es subvencionen 4 places!

 2. Desenvolupa el pla d’empresa per analitzar la viabilitat del teu negoci. EMFO et facilitàra les plantilles i l’assesorament necessari per a fer-lo amb èxit.

 3. Un cop presentat i validat, t’entregaràn el Certificat de Viabilitat.

 4. Amb el Certificat de Viabilitat i l’alta del teu negocia Hisenda i Seguretat Social, vine a les Oficines Mollet Coworking a gaudir de la teva plaça.

Per a qualsevol consulta o informació adicional no dubtis en trucar al 93 593 52 44 o escriure a hola@molletcoworking.com

1 comment for “ESPAI DE TREBALL A COST 0€ durant el 1r any!

Comments are closed.